UGNSTID: tills köttet nått sina 72 grader
Du Behöver:
Marinad
- 2 dl Matolja eller rapsolja
- 2st vitlök
- salt och svart& vit- peppar
- 2 msk rosévin eller rött vin
Gör Så Här:
- Du kan göra vilken marinad du vill men tänk bara på de sista stegen med stekningen som kommer neråt här.
- Du skalar av skalet på vitlökarna skär små snitt i köttet å lägger i små skivor av vitlöken. salt och peppra.
- Ta fram en bunke eller påse som du lägger köttet i.
- Häll i oljan i med kryddor och i med vinet.
- Bryn köttet tills de har fått en fin yta.
- Lägg upp köttet i en ugnsform och sedan lägg in i ugnen. Där får den stå och gotta sig.
Det är så värt att ha köttet på låg värme i ugnen, du slipper de torra!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !