Här snackar vi om saftigt kött som inte alls blir torrt.Potatisen är så frasig och god!
4 PORTUGN: 225 grader
UGNSTID: 45 minuter
Du Behöver:
- potatis
- margarin
- salt
- ströbröd
Gör Så Här:
- Skala potatisen i tunna skivor. Ta hjälp utav en matsked som du ställer potasisen på å sedan skär. Viktigt att du inte skär ända ner så de blir massa skivor. Potatisen ska sitta ihop.
- Ta fram en ugnsform å smöra runt om. Lägg i potatisen.
- Pensla på matfett och salta.
- Ställ in formen i ugnen, efter halva tiden tar du ut potatisen, på med mer margarin och Sedan ströbrödet.
- In i ugnen igen å känn sedan med en gaffel tills potatisen är mjuk + fått färg.
Passande Till!
Fläskfilé med bearnaisesås och en fräsch sallad
LÄNK: Fläskfilé
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !