onsdag 13 november 2013

Hasselbackspotatis med Fläskfilé

Här snackar vi om saftigt kött som inte alls blir torrt.Potatisen är så frasig och god!


4 PORTUGN: 225 grader

UGNSTID: 45 minuter


Du Behöver:
- potatis
- margarin
- salt
- ströbröd

Gör Så Här:
  • Skala potatisen i tunna skivor. Ta hjälp utav en matsked som du ställer potasisen på å sedan skär. Viktigt att du inte skär ända ner så de blir massa  skivor. Potatisen ska sitta ihop.
  • Ta fram en ugnsform å smöra runt om. Lägg i potatisen.
  • Pensla på matfett och salta.
  • Ställ in formen i ugnen, efter halva tiden tar du ut potatisen, på med mer margarin och Sedan ströbrödet.
  • In i ugnen igen å känn sedan med en gaffel tills potatisen är mjuk + fått färg.


Passande Till!
Fläskfilé med bearnaisesås och en fräsch sallad

LÄNK: Fläskfilé





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så Mycket !