söndag 3 februari 2013

MintChoklad Pannacotta

MED Färska Hallon
6 Port

Du Behöver:
- 3 st gelatinblad
- 5 dl vispgrädde
- 150 g finhckad mintkrokant (marabou)
- färska hallon
- florsocker

Gör Så Här:

  • Lägg gelatinen i blöt.
  • Finhacka chokladen.
  • Ta fram en kastrull, häll i grädden och låt koka upp.
  • Tillsätt chokladen. Tag kastrullen av plattan och lägg i gelatinen.
  • Rör tills allt har lösts sig.
  • Ta fram en fin sil. Sila bort alla klumpar från chokladen.
  • Häll upp i fina portionsglas och låt stå framme i rumstemp. Tills de svalnat något. Sedan in i kylen i minst 2 timmar.Precis innan servering dekorerar du med massa hallon 




1 kommentar:

  1. Verkligen en läckerhet, passade bra både till Nyår och Trettondag.

    SvaraRadera

Tack så Mycket !