onsdag 5 december 2012

Kryddig kyckling

En måltid som passar utmärkt till vardagsmat

UGN: 225 grader
UGNSTID: 60 minuter

Du Behöver:
- Kyckling klubbor
- margarin
- vatten
- Allround- krydda
- ris

Gör Så Här:

  • Sätt på ugnen.
  • Ta fram en ugnsplåt lägg upp kycklingen på och krydda in alla bitar nog med allround kryddan.
  • Lägg i några klickar margarin, och till sist häll i ca 3 dl vatten.
  • Låt sedan ena sidan vara inne i 30 minuter och ös på med spadet som blir utav margarinet och vattnet över kycklingbitarna.
  • Efter 30 minuter tar du ut plåten och vänder på kycklingbitarna och om de behövs på med lite mer krydda just för färgens skull, in i ugnen och ös lite ibland med vätskan över.
  • Koka riset. 
  • Servera!
  • Vätskan som blir kvar på plåten används som sås 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så Mycket !