tisdag 18 december 2012

Hederliga Knäck

Du Behöver:
- 2 dl vispgrädde
- 2 dl strösocker
- 2 msk margarin
- 2 dl ljus sirap
SMAKTILLSATS
- 3/3 hackad mandel

Gör Så Här:

  • Ta fram en kastrull och mät upp grädde, socker och sirap. Låt koka i ca 20- 25 minuter och var noga med att röra om, för det kan lätt brännas.
  • Kacka mandel medans smeten kokar.
  • Ta ut knäckformarna på ett skärbräde.
  • Smeten ska bli upp till 122 grader, om du inte har någon mat- termometer rekomenderar jag dig att åka och köpa en.
  • Dra av kastrullen från plattan, tillsätt margarinet, rör om tills det smält.Sist i med mendeln.
  • Till sist skedar du ut knäcken i de små formarna, låt de stelna i rumstemperatur över natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så Mycket !