4 PORT
UGNSVÄRME: 200 grader
Laxen är färdig när den nått 55 grader i ugnen.
- 4 laxfileér
- en burk pesto
- 0,5 krm salt
- couscous
- 1 st röd paprika
- lite blomkol
- matolja
- 1 st rödlök
- 1 squash
- 2 st morötter
- lite haricots verts
-LÄNK: Aioli
Gör Så Här:
- Sätt på ugnen, ta fram en ugnsäker form som du lägger i fisken i.
- Salta jätte lite på varje filé, "massera" in saltet så det går in i filén. Just för att pesto innehåller så mycket salt.
- Ta fram en matsked och pensla på pesto så det kommer över hela fiskens övre sida.
- In i ugnen och använd dig utav en termometer så du är säker när det är färdigt.
- Koka upp 4 port med couscous och följ instruktionen, hur du kokar det.
- Skala och hacka paprika, 1 st vitlök, blomkol, rödlök och squash, så det är klart när du ska börja wocka.
- Dags att göra Aioli, och tryck på länken så kommer du till receptet.
- När såsen är färdig, sätter du på en wockpanna och börjar wocka grönsakerna i oljan.(om du vill ha lite hjälp och tips så kan du gå in på denna länk -->WOCKADE GRÖNSAKER
- När llt wockat är färdigt och couscousen. Då blandar du ihop dessa två godingar tillsammans och bara vänta på att fisken ska bli färdig !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !