måndag 22 oktober 2012

Laxpesto med Couscous

En lättlagad och god varmrätt 

4 PORT
UGNSVÄRME: 200 grader
Laxen är färdig när den nått 55 grader i ugnen.


Du Behöver:
- 4 laxfileér
- en burk pesto
- 0,5 krm salt
- couscous
- 1 st röd paprika
- lite blomkol
- matolja
- 1 st rödlök
- 1 squash
- 2 st morötter
- lite haricots verts

-LÄNK: Aioli

Gör Så Här:

  • Sätt på ugnen, ta fram en ugnsäker form som du lägger i fisken i.
  • Salta jätte lite på varje filé, "massera" in saltet så det går in i filén. Just för att pesto innehåller så mycket salt.
  • Ta fram en matsked och pensla på pesto så det kommer över hela fiskens övre sida.
  • In i ugnen och använd dig utav en termometer så du är säker när det är färdigt.
  • Koka upp 4 port med couscous och följ instruktionen, hur du kokar det.
  • Skala och hacka paprika, 1 st vitlök, blomkol, rödlök och squash, så det är klart när du ska börja wocka.
  • Dags att göra Aioli, och tryck på länken så kommer du till receptet.
  • När såsen är färdig, sätter du på en wockpanna och börjar wocka grönsakerna i oljan.(om du vill ha lite hjälp och tips så kan du gå in på denna länk -->WOCKADE GRÖNSAKER
  • När llt wockat är färdigt och couscousen. Då blandar du ihop dessa två godingar tillsammans   och bara vänta på att fisken ska bli färdig !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så Mycket !