UGN: 225 grader
UGNSTID: 10 mintuer

Du Behöver:
- 50 g margarin (smält)
- 2,5 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk kardemumma (malen)
- 2 ägg
- 1,5 strösocker
- 0,5 dl mjölk
- 2 st små päron
Gör Så Här:
- Smält smöret.
- Ta fram två bunkar, i den ena knäcker du i äggen och tillsätter sockret, blanda runt med en elvisp tills det blir pösigt i ca 10 minuter.
- Ta fram den andra bunken, blanda mjöl, bakpulver och kardemumma.
- Blanda i lite åt gången ner i ägg & socker-smeten växla mellan smöret och mjölblandningen.
- Ner med mjölken sist.
- Rör om försiktigt.
- Ta fram en ugnsplåt och ställ ut fina muffinsformar.
- Klicka i 1 msk i botten sedan skalar och skär du ner päronen i små bitar och lägger i 4-5 st i varje form.
- Sedan avslutar du med att lägga på en klick till över päronbitarna så dem täcks.
- In med dem i ugnen!
- Gör min vaniljsås och dekorera med bär. Tyvärr hade jag inte några hemma.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !