En utsökt förrätt som serveras med en klick Cremé Fraish.
- Du kan välja mellan två alternativ antingen lägga dem i ugnen med lite penslad matolja över. UGN: 225 grader tills fin färg. (rekomenderas)
- Du kan även fritera dem som jag gjorde och det var så himlans gott! . På detta receptet som kommer upp när ni klickar på länken, så ska du inte göra själva smeten utan bara följa rubriken under OLJA -->FRITYRSMET
Du Behöver:
- 200 g vitkål
- 2 morötter
- 2 st vitlöksklyfta
- 0,5 - 1 tsk sambal oelek
- 1 grönsaksbuljong
- 0,5 dl vatten
- soja
- 1 tsk salt
- matolja
Gör Så Här:
- Ta fram en matberedare och så att morötterna och vitkålen strimlas ner i småsmå fina skivor.
- Skiva ner vitlökarna.
- Ta fram en panna och lägg i lite olja, tillsätt morötterna, vitkålen och vitlöken.
- Rör om tills röran fått en in färg och blivit mjuka.
- Tillsätt sambaloelek, vatten och buljongen, rör om tills buljongen har smälts.
- Till sist smakar du av med lite soja och lite salt
TIPS!
Om du vill bjuda rullarna till varmrätt så tillsätt 1 dl kokt ris
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !