4 pers
UGN: 200 grader
UGNSTID: ca, 2h (KÄNN MED STICKA OM DE ÄR MJUKA)
- 4 st bak potatis
- 3 dl cremé fraish
- 2- 3 msk majonäs
- ca 4 msk dill
- 1 st vitlöksklyfta (riven)
- salt & svartpeppar
- skalade räkor
- 1 st rödlök (finhackad)
Gör Så Här:
- Tvätta rent potatisen.
- Var noga med att du naggar potatisen lite överallt innan du lägger i dem i ugnen. För annars kommer dem att "sprängas"
- In med potatisen i ugnen.
- Se till att räkorna inte är frusna.
- Ta fram en bunke/skål och blanda i cremé fraishen, majonäsen och vitlöken.
- Smaka av med salt och peppar. (Tänk på att när den står i kylen sedan så kommer smakerna fram ännu mer så salta inte på allt för mycket).
- Hacka rödlöken fint fint.
- Blanda nu ner löken och dillen, rör om.
- In med röran i kylen och tillsätt räkoran precis innan servering ner i röran.
- När potatisen är färdig skär som ett kors i potatisens skal och häv i fyllningen !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !