4PERS
UGN: 200 grader
Du Behöver:
- 4 st kycklingfilé + en god marinad
- 1- 2 msk sesamfrön
pastasallad
- skruvad pasta
pastasallad
- skruvad pasta
- 2 dl gräddfil
- 1 dl cremé fraish
- 2 msk majonäs
- salt & svartpeppar
- 0,5 st gul paprika
- 0,5 st rödlök
- 1 st vitlök, pressad
- tärnad ost i mild smak
- soltorkade tomater med god marinad
- 2 st smördeg
- riven ost
- havssalt
- 1 äggula, uppvispat
Gör Så Här:
- Börja med att lägga filéerna i marinad.
- Koka upp pastan för den ska svalna.
- Sätt på ugnen. Och låt smördegen tina upp.
- Blanda ihop gräddfilen, cremé fraishen, majonäsen och vitlöken.
- Tärna paprikan. soltorkade tomaterna och rödlöken fint och häv i blandningen.(in i kylen)
- Skär till smördegen så att den blir i rektangulär form, som du gnuggar en liten bit av en vitlök på. Snurra ihop degen till en liten skruv. Pensla på äggulan och tillsätt LITE riven ost och till sist havssalt och l dl vallmo frön.
- Efter någon timme är det dags att steka upp kycklingen så den får en fin yta. Lägg upp de i en ugnsform och strö på lite sesamfrön på toppen. Sedan in i ugnen. Ett tips ! Använd en termometer så du lätt kan veta när kycklingen är färdig !
- Kycklingen är färdig när den nått 72 grader.
- Ta ut kycklingen ur ugnen, och häv direkt in brödet i ugnen, Höj värmen till 225 grader.
- Nu är det dags att skära upp kycklingen i skivor.
- Brödet är färdigt när du ser att osten har smält, ca 10- 15 min.
- Till sist tillsätter du pastan ner i gräddfils- blandningen och rör om !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !