Mysmat!
4 PORT

Klicka in på de här två länkarna för att se resten utav recepten till denna måltid.
Min Frityrsmet
Min SötSura Sås

Klicka in på de här två länkarna för att se resten utav recepten till denna måltid.
Min Frityrsmet
Min SötSura Sås
- 4 dl Kokt jasmin- ris
- 4 st Kycklingfilé (skivade i små fina bitar)
- en burk ananas
- lite skalade räkor
Marinad till kycklingen
- Ca 4-5 timmar eller längre tid innan du börjar med självaste maten. Så gör du en enkel och god marinad.
- 2 st vitlöksklyftor (skivadade)
- 2 dl matolja
- 2 msk sweet chili
- salt
- peppar
- cayennepeppar
Gör Så Här:
Marinad till kycklingen
- Ca 4-5 timmar eller längre tid innan du börjar med självaste maten. Så gör du en enkel och god marinad.
- 2 st vitlöksklyftor (skivadade)
- 2 dl matolja
- 2 msk sweet chili
- salt
- peppar
- cayennepeppar
Gör Så Här:
- Börja som sagt med att lägga i kycklingen i marinaden.
- Börja med frityrsmeten som ska ligga och dra i ca 30 minuter eller längre.
- Ta fram en panna och stek kycklingen på hög värme tills de fått färg, sänk därefter plattan och sätt ett lock över stekpannan så kycklingen får bli färdig.(den blir inte torr då heller).
- Koka riset
- Tärna ananasen i fina bitar och lägg upp på ett fat.
- Blanda ner alla ingredienser i en kastrull som ska vara till den sötsura såsen så det bara är att värma upp den i slutet.
- Gör smeten till friteringen och en större kastrull som du har oljan i.
- Lägg i en kycklingbit ner i smeten och "gegga" runt, sedan ner med den i oljan, (de är färdiga när de fått färg. Gör lika dant med räkorna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !