Rinner ut god smält choklad.
UGN: 200-225 grader
TID: 15 min
BAKAS I PAPPERSFORMAR
15-20 stycken
Du Behöver:
- 125g smält margarin
- 2 dl strösocker
- 2 ägg
- 1 tsk vaniljsocker
- 4,5 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1,5 dl mjölk
- 5 msk kakao
- 1 paket blockchoklad (eller någon annan choklad)
- Vispgrädde
- Frysta Blåbär
Gör Så Här:
- Sätt på ugnen.
- Smält margarinet i en kastrull.
- Rör matfettet och sockret pösigt med hjälp utav en elvisp.
- Tillsätt ett ägg åt gången och vispa på.
- Smeten är färdigvispad när du tills sist ser spår från vispandet.
- Blanda i alla mjölprodukter + kakaon. Var dock lite försiktig med vetemjölet, det kan du ta lite åt gången.
- Och växla lite med vätskan i.
- Ta fram muffinsformar.
- Klicka ur smeten med hjälp utav 2 matskedar. Ta en matsked och klicka i formarna.
- Skär lite bitar utav chokladen. (om du tänker dig som en 1krona fast LITE LITE mindre).
- Tryck försiktigt ner chokladen i smeten.
- Klicka i en till matsked med chokladsmet, så chokladbiten täcks
- In i ugnen!
GARNERING
- Vispa grädden och tillsätt micrade blåbär och rör om.
- Klicka ut grädden på muffinsen när de har svalnat! Servera Varma!
Vilken söt Muffins! Den ska provbakas imorgon tack för tipset med chokladen i mitten !
SvaraRaderaHejsan! vad glad jag blir och hoppas du blir nöjd med bakningen imorgon då ! : )
SvaraRadera