
Du Behöver:
- 20 fyrkantiga vaniljkex
- 3 ägg
- 159 g strösocker
- 200 g kokos fett
- 75- 100 g kakao
- 2 tsk vaniljsocker
Gör Så Här:
- Vispa ägg, socker och vaniljsocker, vitt och skummande.
- Smält kokosfett och vispa ner kakaon i det.
- Vispa sedan ner chokladmasan, ytterst lite i taget, i äggblandningen.
- Lägg bakplåtspapper i en avlång sockerkaksform och täck bottnen med chokladmassa (den som vill ha ett mönster på kakan kan blanda i tex lite mandelspån), och täck med kex.
- Varva kex och chokladmassa och ställ den frdiga kakan allt för att stelna.
- Stjälp upp den och skär skivor. Kakan är mycket hållbar men den brukar aldrig vara någon risk att den blir för gammal...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !