- 0,5 dl ljus sirap
- 1 msk kakao
- 1 dl strösocker
- 50 g margarin
- 50 g mjölkchoklad
Gör Så Här:
- Ta fram en kastrull och blanda i alla ingredienser förutom mjölkchokladen.
- Låt smeten koka upp på svag värme i ca 7 min, sockerkristallerna ska precis knappt hinna smälta, men smeten ska kännas lätt att röra i när den är färdig, men inte som en lätt sås.
- Ta fram en bricka och ett ugnspapper, som du häller smeten på och smet ut den så den blir lite tunnare dock inte jätte tunn!
- Jag gjorde den missen nu, kände att jag kunde gjort dem lite tjockare, men det är ju en smaksak.
- Låt chokladen stå och stelna i 2 timmar i rumstemperatur.
- Sedan smält lite choklad åt gången i micron och pensla på över sedan.
- In med daim chokladen i kylen och låt stå i minst 1 timma!
Sen är det bara att sätta sig till ro och njuta ! MUMS
Härliga kort du tar! Och jag tycker din blogg är helt fantastisk! Fortsätt så här Emelie! Jag kommer definitivt följa din blogg.
SvaraRaderaHej! Å tack så jätte mycket va glad jag blir! Synd att du är anonym men tack så mycket ändå!
RaderaDet var verkligen en shysst "pushning" som gör att jag kommer fortsätta blogga om det jag tycker är roligt. :)