lördag 27 oktober 2012

Skogens Pannacotta

En god brytning mellan vaniljen och blåbären

Du Behöver:
- 2 dl mjölk
- 2 dl grädde
- 3 msk vaniljsocker
- 0,5 dl blåbär
- 0,5 dl hallon
- 0,5 dl strösocker
- 2 gelatinblad

Gör Så Här:

  • Lägg Gelatinen i kallt vatten.
  • Ta fram en kastrull och häll i mjölk, grädde, socker och     vaniljsocker. Rör om och låt koka upp å svag värme.
  • Ta bort kastrullen från spisen.
  • Krama ur gelatinbladen så vattnet rinner av.
  • Blanda runt med en rostfri visp tills bladen har smält in.
  • Ta fram en skål och lägg i hallonen och blåbären. Mixa dem så klumparna försvinner.
  • Blanda ihop dessa två och häll upp i små koppar/glas.
  • Låt stå i kyla med ett litet lock över. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så Mycket !