.jpg)
UGNSTID: 5-7 minuter
4 PERS
SERVERA TILL:
LÄNK--> Rödvinsås
Potatismos
Du Behöver:
- ca 8 salvia blad (färsk)
- 600 g torskrygg
- 8 skivor bacon
- salt och (grovmalen) svartpeppar
- 125 g haricots verts
- soja bönor
- ca 2 dl skivad purjolök
Gör Så Här:
- Ta fram filéerna lägg på 2 blad på varje torsk på ovansidan.
- Vira därefter baconet runtom och krydda med lite av kryddorna.
- Stek torksen lätt i en stekpanna, så att baconet kan få chans att bli lite knaprigt.
- Efterstek i ugnen i 5-7 minuter.
- Woka till bönorna, haricots vertsen och purjolöken i lite rapsolja och krydda där också med salt och peppar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !