söndag 18 november 2012

Inlindad Torskrygg med rödvinsås

UGN: 175 grader
UGNSTID: 5-7 minuter
4 PERS

SERVERA TILL:
LÄNK--> Rödvinsås
Potatismos

Du Behöver:
- ca 8 salvia blad (färsk)
- 600 g torskrygg
- 8 skivor bacon
- salt och  (grovmalen) svartpeppar
- 125 g haricots verts
- soja bönor
- ca 2 dl skivad purjolök

Gör Så Här:

  • Ta fram filéerna lägg på 2 blad på varje torsk på ovansidan.
  • Vira därefter baconet runtom och krydda med lite av kryddorna.
  • Stek torksen lätt i en stekpanna, så att baconet kan få chans att bli lite knaprigt.
  • Efterstek i ugnen i 5-7 minuter.
  • Woka till bönorna, haricots vertsen och purjolöken i lite rapsolja och krydda där också med salt och peppar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så Mycket !