Servera med:
POTATISGRATÄNG
POTATISGRATÄNG
UGN: 200 grader
UGN: 225 grader
UGN: 225 grader
UGNSTID: 15- 20 minuter
Du Behöver:
- färsk smördeg
- 1 fläskfilé
- margarin (till stekning)
- margarin (till stekning)
- 1 burk soltorkade tomater
- 3 st vitlöksklyftor
- 4 st färsk champinjoner
- 4 st färsk champinjoner
- 1 ägg
- salt, svartpeppar
Gör Så Här:
- salt, svartpeppar
Gör Så Här:
- UGN 200 grader.
- Skär bort det mesta utav fettet på filén.
- Skala och skär ner 3 st vitlöksklyftor så de blir 3 st från varje klyfta.
- Ena klyftan drar du runt hela filén så de tar lite smak.
- Stick ner kniven i köttet runt hela så de blir som små hål, tryck ner vitlöken långt ner så de inte far ut.
- Stek hela filén i en panna med margarin och salta och peppra så den får en jämn yta med lite färg.
- Sedan tar du fram en form som du sedan lägger köttet på och in i ugnen tills köttet har nått 70 grader.
- Ta fram en ugnsplåt och smöra den noga.
- Ta fram smördegen och kavla ut en runt hela plåten, när köttet är klart i ugnen, ta ut den.
- Höj ugnsvärmen till 225 grader.
- Lägg ut filén på smördegen skär ner tomaterna och champinjonerna och lägg på.
- Snurra ihop degen så alla öppningar på degen är stängda.
- Vispa ett ägg i ett glas med en gaffel så gulan går sönder.
- Pensla ägget på degen sedan in i ugnen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack så Mycket !